top of page

Etiquette

Communicatie

Ons contact verloopt bij voorkeur via e-mail. Geen zorgen, ik controleer mijn inbox elke dag. 

Ik waardeer een gedetailleerde en respectvolle introductie. Gelieve de moeite te nemen om uzelf voor te stellen: uw naam, uw leeftijd, achtergrond, de duur, de tijd en plaats van onze gewenste ontmoeting. Uw specifieke verwachtingen voor onze bijeenkomst zijn ook van essentieel belang.

Ik wil u graag meegeven dat ik een zorgvuldige selectie maak bij het kiezen van de klanten waarmee ik afspreek. Daarom nodig ik u vriendelijk uit om uw communicatie zo professioneel mogelijk te houden om een positieve indruk te maken. Berichten met een informele of ongepaste toon of berichten die onvolledig zijn, worden niet in behandeling genomen. Indien u niet de tijd neemt om zich voor te stellen, neem ik de tijd niet om te reageren.

Outcall

Of je nu verkiest om te ontspannen in een luxueus 4- of 5-sterrenhotel, een wellnesscenter of het vertrouwde comfort van je eigen thuis, ik neem mijn onweerstaanbare charme overal mee naartoe. Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Ik help je graag!

Onze afspraak kan het best beginnen met een toon van gezelligheid met een leuke babbel en drankje naar keuze.. Dit stelt ons in staat om op een ontspannen manier het ijs te breken en meer over elkaar te leren. Mijn voorkeur gaat uit naar een glas sprankelende champagne of een kwaliteitsvolle wijn, om een onvergetelijke date in te luiden.

Voor afspraken die langer dan vier uur duren, brengen we ook wat tijd door in het openbaar. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk diner in een voortreffelijk restaurant of het beleven van een onvergetelijke avond in een stijlvolle loungebar.

Voorschot
 

Ik vraag voor elk samenzijn een voorschot van 30% van het afgesproken bedrag. Deze borg draagt bij aan de voorbereiding van onze ontmoeting, en bevestigt uw betrokkenheid. Voor langere afspraken, zoals overnachtingen, weekenden of reizen, bedraagt dit 50%

Bij internationale boekingen worden reiskosten zoals vliegtickets en een reisvergoeding naast de aanbetaling van 50% verwacht. 

Om uw boeking te bevestigen, verzoek ik u vriendelijk het voorschot binnen 48 uur over te maken. Mocht ik binnen deze periode geen voorschot ontvangen, dan wordt de gereserveerde datum automatisch weer beschikbaar gesteld in mijn agenda.

Ik begrijp dat onverwachte omstandigheden zich kunnen voordoen. Mocht u daarom lastminute moeten annuleren binnen 24 uur voor onze afspraak, dan houd ik het voorschot als compensatie voor mijn voorbereidingstijd. Mocht u vroegtijdig annuleren, dan houd ik uw voorschot vast als een tegoed voor onze toekomstige ontmoeting.

Vanwege mijn strakke en gevulde weekschema kan ik helaas geen lastminute boekingen accepteren. Ik waardeer uw begrip en flexibiliteit hierin.

Betalen
 

Wanneer we elkaar ontmoeten, nodig ik u uit om het overeengekomen bedrag binnen de eerste 5 minuten van onze ontmoeting te presenteren. Dit gebaar zal zeker bijdragen aan een soepele en aangename ervaring voor ons beiden. Gelieve dit bedrag in een ongesloten envelop te overhandigen. 

Indien we elkaar in een openbare gelegenheid treffen, kan het gepast zijn om deze envelop te presenteren in een geschenkzakje of verborgen in een boek. 

Discretie
 

Elk woord, elke ervaring die we delen, wordt zorgvuldig bewaard in een intieme sfeer van vertrouwen. Dit principe is wederzijds: de geheimen die we delen zijn enkel voor ons, voor niemand anders. Laten we deze regel koesteren als het fundament van onze stijlvolle en onvergetelijke ontmoetingen. 

Hygiëne
 

Ik hecht waarde aan een verzorgde verschijning; u mag van mij een frisse muntgeur verwachten bij elke glimlach en een zijdezachte huid dankzij een zorgvuldige verzorgingsroutine. Ik zou het op prijs stellen als u hetzelfde respect voor hygiëne toont. Een kleine moeite zoals tanden poetsen, scheren en netjes verzorgen voor onze ontmoeting kan veel bijdragen aan de kwaliteit van onze tijd samen.

Gezondheid
 

Mijn gezondheid en welzijn zijn prioriteit om het beste van mezelf te kunnen geven. Deze neem ik uitermate serieus, wat zich uit in frequente gezondheidschecks. Onze gezamenlijke tijd is er een van wederzijds respect en genieten binnen de veilige grenzen van intimiteit.

Ik vind het enorm belangrijk dat wij beiden, tijdens onze ontmoeting, elke activiteit vermijden die mogelijk een risico kan vormen voor onze gezondheid, inclusief onbeschermd intiem contact. Mocht u dit voorstellen, dan verstoort het helaas de harmonieuze sfeer die ik koester tijdens onze bijeenkomst. Ik hoop op uw begrip dat ik in deze geen uitzonderingen maak.

Voordat we onze spannende date plannen, nodig ik je uit om de etiquette eventjes door te nemen. Hier ontdek je de kunst van beleefdheid en respect, waardoor onze ontmoeting een unieke belevenis wordt.

bottom of page