top of page

Prijzen

Hier vindt u mijn meest recente tarieven. Ik ben niet zomaar een alledaagse dame - ik ben een onafhankelijke, professionele en ervaren vrouw. Ik weet precies wat u nodig heeft en hoe ik het u kan geven, of het nu voor een avondje thuis is of voor een hele week.

 

Duration
Outcall
Incall (Gent)
Booking of 2 hours
1000
800
Booking of 3 hours
1300
1200
Booking of 4 hours
1600
1500
Booking of 5 hours
1900
Booking of 6 hours
2200
Extra day
2500
Booking of 12 hours
3500
Booking of 24 hours
5500
Booking of one week
15000

Ik ben al jaren actief in deze branche en heb een uitzonderlijke reputatie opgebouwd bij mijn cliënten. Ik ben erg trots op mijn werk en geloof dat alleen het beste goed genoeg is voor de mensen die mij boeken.

 

Voor nieuwe klanten/klanten die ik niet regelmatig zie vraag ik een voorschot om onze afspraak te bevestigen. Dit is niet onderhandelbaar, aangezien het mij helpt om mijn agenda overzichtelijk te houden en met vertrouwen vooruit te plannen.

Betaalmogelijkheden

Contant: Het is mogelijk om contant te betalen in euro's. Gelieve dit te overhandigen in een open enveloppe binnen de eerste 5 minuten van onze afspraak. Dit stelt mij in staat de betaling te verifiëren zonder dat ik er specifiek om hoef te vragen.

Bankoverschrijving: U kunt ook kiezen voor een bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat dit 1-2 werkdagen in beslag kan nemen vanuit Belgische bankrekeningen. Als de overschrijving niet tijdig plaatsvindt, zal de afspraak helaas moeten worden geannuleerd. Uw betaling wordt verwerkt onder een discrete bedrijfsnaam om uw privacy te waarborgen.

Factuur: Op verzoek kan ik een officiële btw-factuur opstellen voor uw bedrijf. Om uw privacy te waarborgen, zal er een discrete bedrijfsnaam op het bankafschrift of de factuur vermeld staan. U zult geen referentie naar 'escort service' op uw documenten terugvinden.

Ik waardeer uw begrip voor deze betaalprocedures, die ervoor zorgen dat onze tijd samen zo soepel en aangenaam mogelijk verloopt.

Beschikbaarheid

 Ik ben beschikbaar van maandag - vrijdag van 10:00 tot 22:00

❤️ Afspraken in Antwerpen & Brussel zijn mogelijk vanaf 3 uur.

❤️ Afspraken in Limburg zijn mogelijk vanaf 5 uur.

❤️ Momenteel ben ik niet beschikbaar in het weekend.

❤️ Afspraken worden niet verder dan 2 maanden in de toekomst gepland.

 

bottom of page