top of page
thumbnail_image1 (4).jpg

Nice to meet you!

Welkom! Ik ben Esmeé Rose, niet zomaar een Belgisch model, OnlyFans model en ladyboss, maar de verleidelijke godin die jouw wereld naar ongekende hoogten tilt.

Laat je tijdens onze passionele rendez-vous betoveren door mijn stralende glimlach, sprankelende groene ogen en onweerstaanbare charme. Als ervaren coach ben ik jouw ideale gesprekspartner voor diepgaande gesprekken en bied ik een luisterend oor waarop je kunt vertrouwen.

Als intellectuele sociale vlinder kan ik over alles meepraten. Of het nu sport, literatuur, het laatste nieuws of een nieuw project betreft, ik ben jouw ideale partner voor zakenreizen en chique diners - altijd met flair en een vleugje humor.

Uiterst flexibel, pas ik me moeiteloos aan elke situatie aan, zodat jij je volledig op je gemak en ontspannen voelt. Of je nu een romantische date in een luxueus 5-sterrenhotel verkiest of een knusse avond thuis, mijn magische handen als professionele masseuse zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Stel je voor: samen op avontuur naar een exotische bestemming, cocktails nippend op het strand of genietend van een adembenemende zonsondergang. Als jouw sensuele gezelschap bezorg ik je de ultieme verwennerij in een sfeer van pure luxe en verleiding.

Wacht niet langer en boek een date met mij om het best bewaarde geheim te ontdekken waar je altijd naar verlangd hebt. 

 

Persoonlijke informatie

Leeftijd: 30 jaar
Nationaliteit: Belg
Gewicht: 60kg
Lengte: 172cm
Cup-maat: D-cup
Haarkleur: bruin

SELFIES

bottom of page