top of page

Virtual love

Welkom in het digitale domein van verlangen en verleiding. Mijn Virtual Love-services zorgen voor een spannend en intiem avontuur, direct in jouw dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar de vertrouwde genegenheid van een virtuele vriendin, het betoverende geluid van mijn stem, de visuele extase van onze gezamenlijke schermtijd, gepersonaliseerde video's, of de verrassende intimiteit van mijn Sensual Secrets-pakket, ik beloof je een onvergetelijke ervaring

VGFE

Heb je ooit gewenst dat je een liefdevolle vriendin had, zonder de complicaties van een traditionele relatie? Met mijn Virtual Girlfriend Experience kun je genieten van het beste van beide werelden. Ik zal je dagelijks persoonlijke berichtjes, selfies en stemopnames sturen, en laten zien dat ik oprecht geïnteresseerd ben in jou. We videocallen ook 30 min. tijdens deze week.Dit is een digitale date zoals geen ander. Laat je meevoeren door de charme van moderne technologie en liefde.

Prijzen beginnen vanaf €500 per week, afhankelijk van de mate van interactie. Maandtarieven zijn aanzienlijk verlaagd. Neem alstublieft contact op zodat we verschillende opties kunnen bespreken.

Sensual Soundwaves

Er is niets zo betoverend als het geluid van een zachte, vrouwelijke stem. Met mijn Sensual Soundwaves-service kun je genieten van de zoete klank van mijn stem die je door je dag leidt. Van verleidelijke gesprekken tot betoverende momenten, ik beloof dat ik je aandacht zal vasthouden en je hart zal laten kloppen.

15 min | €100

30 min | €150

Sexy Screen Time

Met mijn Sexy Screen Time-service breng ik de verleiding rechtstreeks naar jouw scherm. Je kunt genieten van intieme videocalls met mij via Skype of Whatsapp. Of je nu de voorkeur geeft aan een geklede of onthullende optie, ik beloof dat onze tijd samen onvergetelijk zal zijn.

20 min | €250

30 min | €300

* -50% voor videocalls met kledij aan

Customized Charms

Ik geloof dat iedereen uniek is en dat je iets speciaals verdient. Met mijn Customized Charms-service maak ik video's die specifiek voor jou zijn ontworpen. Of je nu een kort verleidelijk moment wil of een uitgebreide film, ik kan je wensen tot leven brengen.

Prijs is afhankelijk. Videotarieven starten vanaf €250 voor 2 minuten. Elke extra minuut is €50.

Sensual Secrets Package

Wil je een tastbare herinnering aan onze virtuele tijd samen? Met mijn Sensual Secrets Package kan dat. Ik zal je een zorgvuldig samengesteld pakketje sturen, inclusief een door mij gedragen slipje en stockings, vergezeld van persoonlijke foto's, een handgeschreven brief, en enkele verrassingen. Bovendien stuur ik je ook een persoonlijke video waarin ik je naam zal noemen. Dit is de ultieme manier om een intiem aandenken aan onze ervaring samen te hebben.

Prijs: €350

etheh.jpg

Boek je virtual love ervaring

arrow&v

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Xoxo

bottom of page