Home » Privé bij Esmée

Speciale formules 

U wilt graag ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Bij mij bent u letterlijk aan het juiste adres. Ik nodig u graag uit om samen met mij een fijne dag, avond of overnachting te beleven in mijn romantische en stijlvolle woning. 

U kan genieten in een rustige en huiselijke sfeer van een echte passionele Girlfriend Experience.  Er is steeds de gelegenheid om te douchen, zodat u zich weer helemaal fris voelt.

Mijn service staat garant voor exclusiviteit en kwaliteit. Daarom bied ik u graag de mogelijkheid om een formule naar uw verwachtingen te kiezen, zodat u optimaal kan genieten van onze gezellige tijd. (Een afspraak kan natuurlijk ook zonder formule.)

 

Formule 1: Love Bubble Experience 3u30

Bij uw aankomst verwelkom ik u graag met een glaasje champagne en enkele héérlijke versnaperingen. We nemen rustig de tijd om elkaar beter te leren kennen aan mijn vintage thuisbar, waardoor het ijs al snel gebroken is. In de buitenjacuzzi kan u verder genieten van een buitengewone relaxte sfeer. Wanneer u zich volledig ZEN voelt, neem ik u graag mee naar een aparte ruimte waar ik u extra in de watten leg, dankzij mijn vakkennis als masseuse en wellnessconsulente. De sfeer zit juist dankzij de vele kaarsen, wierook en tantra muziek. Met mijn olie glij ik verleidend over uw lichaam en kan u ontspannen tijdens een relaxerende en sensuele lichaamsmassage van 30-45 min. We sluiten deze beleving af met een onvergetelijke climax.

 

Formule 2: Sleepover Experience 12u

Zin in een passionele en onvergetelijke overnachting bij mij thuis? Ik nodig u graag uit vanaf 20u om een langere tijd met mij te spenderen. Wij hebben uitgebreid de kans om elkaar beter te leren kennen, en de beleving nog romantischer, persoonlijker en intenser te maken. Mogelijkheden kunnen besproken worden, want 'the sky is the limit. ' We kunnen samen genieten in de buitenjacuzzi met een glas champagne en héérlijke hapjes. Daarna geef ik u graag met volle overgave een relaxerende en passionele lichaamsmassage van 30-45 min waarbij u volledig tot rust komt. 

Na een bewogen avond, kunnen we samen enkele uren slapen in mijn luxueuze boxspring, zodat we de volgende dag lekker fit zijn. 

Deze beleving zal u niet snel vergeten!