Over mij

"The beauty, class & passion available to you..."

Hallo! Mijn naam is Esmée Rose, een vrouwelijke en elegante  SOCIAL MEDIA PERSONALITY uit Vlaanderen. Door mijn jarenlange ervaring als high class escort werd ik een professional in het teasen en pleasen achter gesloten deuren. Mijn grote passie voor romantiek en erotiek bracht me naar een volgende level  in mijn succesvolle carrière in de seksindustrie. Ik zette een punt achter mijn spannend leven als elite companion en  schakelde over naar online adult entertainment. 

Mijn doel is om het stigma rond 'sekswerk' te doorbreken  en het bespreekbaar te maken. Er heerst voor vele mensen een grote angst rond dit onderwerp... Maar...seksualiteit is iets positiefs en een belangrijk onderdeel van ons menselijk bestaan. Respect is hier een belangrijke vereiste. De tijd dat mensen enkel hun seksualiteit toonden in de slaapkamer is al lang voorbij. Laten we samen onze 'seksuele lusten' omarmen en het taboe doorbreken! 

U kan mij beter leren kennen via mijn OnlyFans of Skype. Ik ben alvast razend enthousiast om jouw dagelijkse sleur te doorbreken en jouw héérlijke adult-entertainer te zijn. Vertel mij  alles over jouw stoutste   fantasieën en geheimen... Ik wacht op je...

Liefs,

Esmée Rose

Leeftijd: 27 jaar

Nationaliteit: Belg

Lengte: 172 cm

Lichaam: vrouwelijke en sensuele vormen

Cupmaat: D-cup

Talen: Nederlands & Engels

Opleidingsniveau: diverse hogere diploma's

Hobby's: lezen, fitness & wellness, films en reizen

Karakter: charmant, optimistisch, intelligent, sensueel en speels

Sterrenbeeld: schorpioen

©2020 by Esmée Rose