Home » Over mij

Mijn naam is Esmée Rose, een vrouwelijke en elegante high class escort dame van Vlaanderen (België). Tijdens onze passionele ontmoeting betover ik u graag met mijn brede glimlach, grote groene ogen en positieve ingesteldheid. Ik hou ervan om anderen te motiveren en inspireren om de beste versie van zichzelf te worden. Bij mij kan u terecht als u nood heeft aan een degelijke babbel op niveau of een luisterend oor. Zelf verdiep ik me dan ook graag in literatuur over ‘personal development‘  'spiritualiteit' en een ‘healthy lifestyle’. Mensen beschrijven me vaak als een ‘sexy nerd’ of ‘boekenwurm’.

Hoewel ik overtuigd ben van een gezonde geest in een gezond lichaam, kan ik énorm genieten van een héérlijk culinair diner en een lekker glaasje champagne. Misschien kunnen we afsluiten met een lekker toetje? 

Door mijn vele opleidingen en diploma’s, beschik ik over ruime kennis binnen verschillende domeinen. Ik kan u daarom perfect vergezellen tijdens een zakelijk diner of een business trip.

U kan mij uiteraard ook ontmoeten tijdens een romantische date naar een luxe hotel of lekker gezellig thuis bij jou of bij mij. Of wat dacht je van een spannende reis met mij naar een exotische bestemming? Mmm… Samen genieten van cocktails aan het strand of een adembenemende wandeling bij zonsondergang…Een sensuele beleving waarbij ik het perfecte vrouwelijke gezelschap ben om jou lekker te verwennen!

Ik kijk er alvast naar uit om u beter te leren kennen!