LOCATIE

U kan mij ontmoeten in een daghotel, hotel, restaurant, wellness of in uw huis. U bent verantwoordelijk voor de locatie. Ik bied geen thuisontvangst aan.  Ik spreek enkel af regio West- en Oost-Vlaanderen. Voor dates die langer dan 4u duren, kom ik ook regio Antwerpen, Brussel en Limburg. 

 

PRIVACY

De verwerking van alle persoonsgegevens gebeurt op basis van de Privacy Policy volgens GDPR. Uw gegevens worden nooit gedeeld. Ik reken hierbij op eerlijkheid en wederzijdse discretie.

VEILIGHEID

Om mijn veiligheid te garanderen zijn correcte identiteitsgegevens verplicht. Uiteraard blijft alles erg discreet. Indien u valse identiteitsgegevens doorgeeft, wordt de date meteen geannuleerd. 

BETALING

Bij nieuwe klanten werk ik steeds met een voorschot van 150 euro om een afspraak te bevestigen. Dit voorschot wordt enkel aanvaard via overschrijving min. 2 dagen voor de afspraak. De afspraak wordt pas bevestigd, wanneer ik het voorschot heb ontvangen.

De overige betaling dient steeds te gebeuren aan het begin van de afspraak, zonder dat ik hiernaar zal vragen. Indien u niet cash kan betalen, kan het ook via overschrijving of factuur. Dit dient twee dagen voor de date betaald te worden.

 

Bij trips of vakanties wordt 50% van het bedrag 2 weken vooraf betaald. Het overige bedrag wordt direct tijdens het begin van de trip overhandigd.

AGENDA

Lastminutes zijn helaas niet mogelijk voor nieuwe klanten. Een afspraak wordt meestal min. 3 dagen vooraf vastgelegd. Ik ben beschikbaar van maandag - vrijdag van 9u - 22u. Op zaterdag ben ik beschikbaar van 8u - 18u. Op zondag ben ik nooit beschikbaar, tenzij dit gekoppeld wordt aan een trip.

HYGIËNE

Indien de hygiëne niet in orde is, dan kan de afspraak worden beëindigd. Dit geldt eveneens voor de plaats (kamer / sanitair) en de omgeving waar de date doorgaat. Hygiëne is van cruciaal belang.

RESPECT

Respect is beslissend voor een geslaagde date. Aandringen, opdringen of afdwingen stelt meteen een einde aan eender welke afspraak. Dit geldt eveneens voor 'indiscrete' vragen over escortwerk, telefoonnummer, de naam, privacy, gratis dates, kortingen,.... etc. Handelingen dienen ook steeds veilig en beschermd te gebeuren. 

VERDOVENDE MIDDELEN

Wees tijdens de date niet in het bezit of onder invloed van stimulerende / verdovende middelen. Wat alcohol betreft, is een glaasje steeds fijn om te relaxen. Een 'overmaat' aan alcohol daarentegen is not done.

EXTRA KOSTEN

U bent verantwoordelijk voor de extra kosten tijdens de date: locatie, drankconsumpties, parkeerticketjes,... 

BEELDMATERIAAL

Het vastleggen, uitzenden of doorzenden van beeld en/of geluidsmateriaal is streng verboden. Bij enig vermoeden of vaststelling hiervan, eindigt de afspraak en wordt hieraan onmiddellijk gevolg gegeven.

ANNULATIES

Indien een annulatie dreigt plaats te vinden, dient u mij zo snel mogelijk op de hoogte te brengen via email. Bij annulaties van minder dan 48 uur voor aanvang, wordt het voorschot gehouden als annuliekost. Bij annulaties die tijdig gebeuren, wordt het voorschot bewaard voor de volgende afspraak. 

Wanneer u 15 min. te laat arriveert op de afspraak zonder te verwittigen, wordt de afspraak automatisch geannuleerd. Er is geen afspraak meer mogelijk in de toekomst. 

LANGERE DATES

Als we de nacht samen doorbrengen, begrijp dat ik over het algemeen ongeveer 6 uur ononderbroken slaap per nacht nodig heb om te functioneren en 8 uur om mijn opgewekte temperament te behouden.

Voor uitjes van meer dan 24 uur heb ik 2 uur extra tijd per dag nodig voor mezelf. 

©2020 by Esmée Rose